VERKEERSREGELAAR OPLEIDINGEN

OPLEIDING VERKEERSREGELAAR VOLLEDIG BEVOEGD

Verkeer Service Zuid Holland biedt samen met ML-Opleidingen ook de opleiding Verkeersregelaar Volledig Bevoegd aan. Daarin begeleiden wij de cursisten voor het beroep van Verkeersregelaar Volledig Bevoegd. Na het behalen van het examen kunnen zij het verkeer veilig en goed laten doorstromen op plaatsen waar dit nodig is. Onze cursus duurt 3 dagen en wordt gegeven in groepen van maximaal 7 personen.

Verkeersregelaar theorielessen

De kenmerken van een goede opleiding verkeersregelaar

Je kunt niet zomaar een willekeurig persoon een hesje in handen geven en langs de weg laten staan. Kies voor gecertificeerde “beroeps” Verkeersregelaars. Let daarbij op de volgende aspecten:

  • Kies voor een verkeersregelaar die bevoegd is en de cursus verkeersregelaar volledig bevoegd met succes heeft afgerond, deze is te allen tijde in het bezit van een geldige “aanstellingspas”
  • Een verkeersregelaar moet de juiste uitrusting bij zich hebben waaronder een fluorescerende jas of hesje, broek en een portofoon voor onderlinge communicatie.
  • De verkeersregelaar moet naast de kennis van verkeersstromen representatief en communicatief vaardig zijn en om kunnen gaan met mensen in verschillende situaties. In de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan interactie om mogelijke escalaties te voorkomen.
  • Een goed opgeleide verkeersregelaar stelt de veiligheid van alle betrokken altijd als hoogste prioriteit.

Kies voor erkende verkeersregelaars

Er ligt veel asfalt in Nederland waar we allemaal gebruik van maken. Verkeersregelaars zetten zich dagelijks in om de veiligheid van de wegwerkers en weggebruikers te waarborgen, evenementen en werkzaamheden in goede banen te leiden. Kies voor een verkeersregelaar of organisatie met verstand van zaken.

OPLEIDINGSDATA

Inschrijvingsformulier

Eerst volgende cursusdatum is:

Geboorte datum:

Datum cursus:

Neem contact met mij op via:
 Telefoon Email